Végzősbúcsúztató 2024

Az idei tanév sem múlhatott el a végzősök búcsúztatása nélkül. Már jó néhány éve új hagyomány teremtődött a Táncsicsban, hiszen kerti piknik formájában, kerti party hangulatban búcsúztatjuk a végzős diákokat.
Szintén nagyon kedves hagyománnyá vált, hogy a piknik alatt Papp Anikó Míra tanárnő által készített kis üzenőkártyákon lehet saját gondolatokat hagyni a következő generációnak, melyek egy emlékfán gyűlnek. A fa megtekinthető tanév végéig a könyvtárban.
Sajnos az időjárás idén nem volt kegyes hozzánk, az előző heti nyári meleg után kimondottan hűvös szelek jártak, így a piknik az aulában került megrendezésre. Ettől függetlenül a hangulat igazán családiasan, sok beszélgetéssel és nevetéssel telt.
A ballagó ajándékokat örömmel vették át a diákok igazgató úrtól, illetve kiosztásra kerültek a kollégiumi Jó közösségért, Kiváló kollégista és Tiszteletbeli kollégista díjak is.
Ez utóbbit idén Mursits Bernadett vehette át, aki ezentúl díszvendége és mindig szívesen látott örök diákja a kollégiumnak. A rendezvény végén jó hangulatú fotózás kezdődött a kertben Horváth tanár úr jóvoltából.
Ezúton is köszönjük a szívhez szóló búcsúbeszédeket Bettinek, Szekeres Andrásnak és Stolár-Németh Csenge DÖK elnöknek, valamint a sok finomságot és dekorációt, amit javarészt a kollégium pedagógusai és dolgozói készítettek szeretettel és a diákönkormányzat segítségével valósítottunk meg.
A Bunth tanár úr féle szerencse sütemény pedig reméljük, valóban sok szerencsét hozott a jelenleg is vizsgázóknak!
Várunk mindenkit vissza szeretettel!
Trigola-Majzik Krisztina