Újdonságok a kollégiumban

Örömmel adjuk tudtára mindenkinek, hogy kollégiumunk több olyan „holmival” gazdagodott az utóbbi időben, amelyek mindegyike az itt élők kényelmét, szabadidejének tartalmas eltöltését ‒ s egyáltalán: jobb közérzetét szolgálják.

Az eddigi klubhelyiségek programkínálatának bővítését is szolgáló, újonnan kialakított rekreációs szobába a Nemzeti Tehetség Program „Játék az egész világ” pályázatának segítségével vásárolt, mozgásos játékokra is alkalmas Xbox, elé pedig kényelmes babzsákfotelek kerültek. Ugyanitt immár egy új csocsóasztal is várja a kikapcsolódni vágyókat (természetesen az aulában lévő is megmaradt). A legnagyobb, mondhatni kirobbanó sikert azonban az aula galérián elhelyezett biliárdasztal aratta. Külön öröm, hogy a tönkrement pianínó helyett ‒tankerületünk engedélyével és támogatásával‒ rövidesen új, elektromos pianínót szerezhetünk be. Ezzel lehetővé válik, hogy a régi zongora mellett rendezvényeinken, valamint gyakorlás céljából a zeneteremben az új hangszeren is gyakorolhassanak, felléphessenek tehetséges zenész kollégistáink.

Kívánjuk és reméljük, hogy a gyereknapot megelőző és követő időszakban kapott eszközöket sokáig használhassák a Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium diákjai. Vigyázzunk rájuk!