Új eszközök a kollégiumban

Örömmel számolunk be arról, hogy erőfeszítéseinket siker koronázta és a tankerület jóváhagyásával megújult eszköztárunk.

A Sencor típusú elektromos zongora a régi Rádió helyiségében kapott végső helyet. Elsősorban művész diákjaink és rendezvényeink számára érhető el.

A lány és fiú oldali teakonyhák is új eszközökkel bővültek, így új szendvicssütők, vízforralók, kenyérpirítók érkeztek.

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a kollégiumi életet komfortosabbá, a mai modern kor elvárásainak megfelelővé tegyük. A most beszerzett, nagy teljesítményű mosógépek (Whirlpool 6th Sense FSCR10432) kiválasztása is ennek megfelelően történt. Mind a fiú, mind a lány oldalra került egy-egy darab a meglévők mellé. Kérünk mindenkit, tájékozódjon a rendeltetésszerű használatról, hogy minél tovább működhessenek!

Az elmúlt időszak sikereként könyvelhetjük el a tankerület közreműködésével beszerzett új eszközök mellett, hogy megújulva, gazdag és minőségi kínálattal indult útjára a kollégium büféje. Január 6. óta, bár nyitva tartása változott, Józsa Attila úr igyekszik az igényekhez igazítani az elérhető termékeket és vár mindenkit szeretettel hétfőtől csütörtökig 9-16, pénteken 9-13 óráig.

 

Vezetőség