TMTK „Korai beköltözők”

  1. 08. 29-31.

       

A Korai beköltözés (régebben gólyatábor) első napján volt lehetőségünk nekünk, újaknak, beköltözni a kollégiumba. Életemnek egy újabb szakasza kezdődött el. Kicsit izgatottan vártam, mert új szobatársakkal, új tanárokkal és új emberekkel találkozhattam. Új környezettel kellett megismerkednem, új barátokat szereznem.

A papírok elrendezése után elfoglaltam a szobámat, ami akkor még egy kicsit barátságtalan volt, de én felvidítottam egy kis dekorációval. Elrendeztem a dolgaimat, és izgatottan vártam a szobatársaimat.

Már az első napon voltak programok. Táncot tanultunk, amit nagyon élveztünk, sokat nevettünk, főleg, amikor az apró pénzek potyogtak a zsebekből. Amikor valahol meghallottuk a zenét, el kellett táncolni a koreográfiát. Voltak játékok, amiknek még a nevét sem tudtam megjegyezni, de az tetszett a legjobban, amikor hajnal kettőkor felkeltettek, fekete kockákat és piros szíveket keresni az udvaron.(Csillagkeresés, a szerk.)

Második nap délelőtt csapatjátékok voltak, röplabda, és vizes kérdezz-felelek ami után semmi és senki sem maradt szárazon. Délután vízi csatát játszottunk, amin a fiúk locsolócsővel, nagy tálakkal locsoltak minek, amit mindenki élvezett, hiszen szerencsére jó időnk volt.. Este egy jó hangulatú bulival zártuk az ismerkedési napokat, ahol emlékül oklevelet és egy fotót is kaptunk a csapatunkról, majd fáradtan zuhantunk az ágyba

A harmadik nap délelőtt kimentünk a Bikás Parkba, ahol különféle játékok, nasik voltak és a „Nagyok” csináltak nekünk limonádét. Többször is el kellett táncolni a koreográfiát. És ezt mind a Bikás közepén. Ez a nap volt a nagybeköltözés is, amikor végül szinte mindenki megérkezett, mi meg addig felfedezhettük a környéket.

Mindenki nagyon élvezte ezt a három napot. Új barátságok születtek, jó volt az étel és a programok is és nagyon kedvesek voltak a DÖK-ösök és a tanárok is.

Köszönet ezért a emlékezetes táborért mindenkinek!

Szücs Fanni

L8