Tájékoztatás az étkezésbefizetésekről

A kollégiumi menza előreláthatólag a kormány által hirdetett veszélyhelyzet végéig zárva tart. Az étkezésrendeléseket központilag lemondták. Az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet (ÉSZGSZ) tájékoztatása szerint a befizetett 2020. március és április havi térítési díjak a lemondásoknak megfelelően jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban (jelenleg nem ismert, hogy ez mely hónapban lesz).

Amennyiben a szülő a jóváírást nem fogadja el, vagy gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz). Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adnia. A visszafizetésre vonatkozó kérelmet a tancsicsmenza@gmail.com-ra kérjük küldeni.

A készpénzes visszafizetésre – a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust – várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

Kérik, hogy a szülők lehetőleg kísérjék figyelemmel  az ÉSZGSZ honlapját, ahol igyekeznek aktualizálni a rendelkezésre álló információkat, valamint egy e célra létrehozott  új e-mail címen keresztül tudnak a szülők érdeklődni, információt kérni étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan (helyzet@eszgsz.hu).

TMTK