Strandröplabda rendkívüli körülmények között

A „Mozgásban a kollégium” rendezvénysorozat keretében a fővárosi kollégiumok csapatai számára hagyományosan a Táncsics rendezi a tavaszi strandröplabda-tornát. Így történt ez idén is, ám a rendkívüli, heteken át tartó esős idő kis híján keresztülhúzta a számításokat. A bajnokságot az eredeti időpontban nem lehetett megrendezni. Az egy héttel későbbre, május 29-re meghirdetett esőnap se hozott szerencsésebb időjárási körülményeket. Kicsit jobban szakadt, mint egy héttel azelőtt…

Így a kollégium aulájában rendeztük meg a versenyt, de az özönvízszerű felhőszakadás miatt csak néhány csapat tudott eljönni, a többiek lemondták a szereplést, teljesen érthető módon. A játékot könnyített körülmények között, gumilabdával játszottuk. Így minden épségben maradt.

A mérkőzések jó hangulatban teltek. A Fővárosi Önkormányzattól támogatásul kapott összegen beszerzett ásványvizet és almát a csapatok átvették. Eredmények ‒ fiúk: 1. Váci Mihály Kollégium, 2. Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium, 3. Káldor Miklós Kollégium; lányok: 1. Váci Mihály Kollégium, 2-4. holtversenyben: József Attila Kollégium, Kisfaludy Károly Középiskolai Kollégium, Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium. Gratulálunk a csapatoknak és várjuk őket a következő alkalmon is.

 

Dezső Attila
szervező tanár