Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Szülők, Kollégista Diákok!

2020. március 16-án az iskolákban digitális oktatási munkarend lép életbe. A digitális oktatási munkarend időtartama alatt a kollégium nyitvatartási rendjéről a kollégium honlapján tájékoztatást fogok adni, amint a szükséges információk rendelkezésre állnak. Addig is kérem a kollégisták és szüleik türelmét és megértését. Azt javaslom, hogy a jelenlegi helyzetben a már otthon tartózkodó kollégiumi tanulók maradjanak otthonukban.

2020. március 13. péntek 23:00
Katona Péter
intézményvezető


A Dél-Budai Tankerületi Központ 2020. március 11-én kelt levele alapján a következőkről tájékoztatom a kollégium diákjait és a tisztelt szülőket, gondviselőket:

Intézményünkben a kialakult közegészségügyi helyzet miatt minden rendezvény, megemlékezés elmarad. A portai beléptetőnél kihelyezett kézfertőtlenítő szerek használata az intézmény területére való beérkezés feltétele. Az intézmény területén az intézkedések szigorítása miatt csak és kizárólag az épületben dolgozók, tanulók és itt lakó diákok tartózkodhatnak. Amennyiben gyermeke vagy közeli hozzátartozója olyan területről érkezett haza, ahol regisztráltak koronavírussal fertőzött személyt, nyomatékosan kérem, tartsa otthon legalább két hétig. A kormány felhívása értelmében, ha bármilyen tünetet észlel, haladéktalanul értesítse háziorvosát! Amennyiben külföldi utazást tervez, tájékozódjon a kormányhivatal honlapjáról, illetve, ha lehetséges, halassza el az utazást. Beteg diák nem tartózkodhat az intézményben. Betegség esetén kérjük, gondoskodjon gyermeke hazaviteléről. Járványügyi megelőzéssel kapcsolatos hivatalos tájékoztatást az alábbi helyen olvashat:

https://koronavirus.gov.hu/megelozes

Az intézkedésekre való tekintettel kérem, fokozottan figyelje levelezését, illetve a honlapunkon elhelyezett tájékoztató anyagokat.

Együttműködését és megértését köszönöm.

Budapest, 2020. március 11.
Katona Péter s.k.
intézményvezető