Gólyatábor 2022

A 2022/23-as tanévet ismét hagyományőrző rendezvényünkkel kezdtük, a gólyatáborral. A kollégium Diákönkormányzata Kosztka Bálint vezetésével az elmúlt évek nehézségei ellenére is fantasztikus munkát végzett. A három napos rendezvényről új kollégistánk így számol be:

„Félve léptem be a Táncsics kapuján, hisz tudtam, hogy egy új élet vár rám itt. De mikor megláttam a csillogó szemű segítőket tudtam, hogy nem kell félnem. Mindenben segítettek mit, hogyan csináljak, mit, hol találok. Szerintem a legjobb döntésem volt eddig, hogy elmentem a gólyatáborba, mert olyan élményekkel és barátokkal gazdagodtam, amit semmi más nem adott volna.

A tábor alatt 5 csapatra voltunk osztva: Piros, Sárga, Rózsaszín, Kék, Zöld. Én a rózsaszín csapot erősítettem. Rengeteg vicces és szórakoztató játékot szerveztek nekünk. Sok kedvenc programom volt, az egyiken a budapesti közlekedést szimulálták, hogyan (ne) viselkedjünk, a másik kedvencem pedig, amikor villám kérdésekre kellett válaszolni és utána vízi csatáztunk a kertben (képek hamarosan itt). Az nagyon jó móka volt. A két és fél nap végére kellemesen fájt mindenem újonnan megismert barátnőnktől, Laurenciától (ez egy guggolós, mondókázós feladat). Én csak ajánlani tudom a gólyatábort mindenkinek. Jöjjön mindenki és élje át ezt a hatalmas és meghatározó élmény.”

A TÁNCSICS A LEGJOBB!

Micskó Vivien