Farsang 2022

Le a szájmaszkkal, fel az álarccal!

2022. március 3-án, miután bejelentették, hogy hamarosan törlésre kerülnek a coviddal kapcsolatos intézkedések, felpezsdült hangulattal vette kezdetét a Farsang. A rendezvény a lufikkal díszített aulában került megrendezésre, ahol a diákokat színes és izgalmas programok várták. A programok mellett pedig egy farsangi büfé is működött. Egy rövid nyitóbeszéd után jelmezversennyel indult a farsangi mulatság. Felvonult kalóz, rock énekesnő, béka, turista, tündér, és még sok más ötletes jelmezt viselő kollégista is. A dobogós és különdíjas diákok oklevélben, csokiban, alapprogrami és szakköri pótlásban, valamint büfé utalványban részesültek. A jelmezversenyen a tanári kar néhány tagja is részt vett nagy meglepetésünkre. Amellett, hogy elnyerték a diákok tetszését, tanári különdíjjal is jutalmazták őket.
A kvízversenyen próbára tehettük tudásunkat egyénileg és csapatostul is. Ám mielőtt ennek eredményeit kihirdették volna, tombola sorsolásra is sor került. A tombola sorsolás és az eredmény hirdetések után egy rövid tánctanítás keretein belül megismerkedhettünk a rocky alapjaival, majd az estét egy diszkóval zártuk.
A tombola bevételét a Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium Diákönkormányzata felajánlotta ukrajnai diáktársaik megsegítésére. Köszönjük mindenki önzetlen munkáját és a szép gesztust!
 
Mursits Bernadett
DÖK alelnök