Ballagás – másképp

…avagy: újra piknikkel búcsúztattunk

Idén április 21-én, két év után újra személyesen búcsúztathattuk végzős diákjainkat. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így nem volt akadálya, hogy birtokba vehessük az elhúzódó hűvös időjárás után a virágzó kollégiumi kertet. A diákönkormányzat és a tantestület lelkesen szépítette, díszítette a helyszínt, hogy igazi kerti parti hangulatban tölthessük el a délutánt. Nem sokkal 5 óra előtt megteltek a padok élettel, közel 60 fő vett részt az eseményen.

A kollégium diákjai egy kellemes egy órás műsorral kedveskedtek búcsúzó diáktársaiknak, beszédet mondott Katona Péter igazgató úr, a diákokat Mursits Bernadett DÖK alelnök búcsúztatta, átadásra kerültek az ajándékok, valamint kiosztásra kerültek ismét a kollégiumi elismerések is Mucsi Noémi DÖK elnök és Katona Péter igazgató úr közreműködésével. A jó hangulatról Kriván Anna zongora és handpan játéka, Jónás Roland profi táncelőadása és Marosi Réka ballagó verse gondoskodott, versmondóink Vizeli Villő és Szabó Szonja előadásában. A búcsúzó évfolyam szalagját Klimov Mihály kiváló kollégistánk helyezte el a Táncsics zászlaján. A műsor zárása és egyben a piknik nyitánya a már hagyománnyá vált üzenetek elhelyezése volt a kollégium emlékfáján.

A ballagókat a tantestület és a diákok által készített finomságok várták. A ballagás képei Borovics Levente jóvoltából >>ITT<< megtekinthetők.

Sok sikert kívánunk a vizsgákhoz! Várunk titeket szeretettel vissza!

Trigola-Majzik Krisztina